Sex in de auto

Mijn eerste afspraakje met een vriend was in een café waar ze karaoke deden. Ik was daar met een vriendin. Ik zag hem achteraf zitten op een kruk, sexy zoals altijd. Hij had blauwe ogen, veel borsthaar en een lekker kontje. Precies zoals ik het lekker vind. Ik ging naar hem toe en gaf hem een knuffel en drie kussen. We hadden elkaars nummer geruild zodat we konden SMSen, want ik was immers getrouwd… Stoute huisvrouw…

Een stout afspraakje

Twee dagen erna spraken we af. Hij kwam me halen en reden naar een parking dichtbij. Hij begon me te strelen en ik begon hem te kussen. Ik trok zijn shirt uit. Hmmm, die lekkere borstharen. Ik deed zijn broek los en ik begon hem heerlijk te pijpen. Eerst dat eikeltje verwennen met m’n tong, daarna de ballen likken en dan zijn stevige pik in mijn mond. Ik pijpte hem diep en hij kwam snel klaar. Nu was ik aan de beurt! Ik ging bovenop hem zitten en leunde achterover zodat hij mijn clit kom stimuleren. Hij likte en hij zoog en ondertussen verdwenen zijn vingers diep in mijn vagina en kietelden mijn G-spot. Veel had ik niet nodig, want ik kwal al snel klaar. Daarna hebben we lekker geneukt in de auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *