5 minuten ontrouw op vakantie

5 minuten ontrouw…

Samen was ik met een vriendin van me, S. op vakantie naar Curaçao. S’avonds liepen we over de boulevard om vervolgens even wat te drinken. We stopten bij een leuke bar en bestelden wat lekkere cocktails. Op een afstandje zag ik een man met zijn vrouw en kinderen zitten. Hij keek zo diep m’n ogen in dat ik er warm van werd, een knipoog kreeg ik ook van hem. Ik zei tegen S.; Moet je die man zien zitten, zijn vrouw kijkt even niet en dan doet hij dit.. S. zei; tsja op een afstand durven mannen dat wel, maar oh wee als je dichtbij komt. Dan zijn ze gelijk van je genezen. We praatten verder nog even over wat voor leuke dag we hadden gehad, we hadden immers gezwommen met dolfijnen. Voor ons een hele belevenis.

Na ongeveer een half uurtje gekletst te hebben, ging ik even naar het toilet. In m’n ooghoeken zag ik die man ook aankomen lopen. Achter me aan naar de toiletten!

Hij sprak me aan; hee leuke meid, wat heb je mooie ogen. Als ik alleen zou zijn kreeg je een drankje van me. Hij stelde zich aan me voor, Chris was zijn naam.

Dacht shit wat moet ik zeggen, hoe oud zou hij zijn? Wel zo’n 20 jaar ouder dan mij.. Maar boeie eigenlijk, hij sprak mij immers aan toch? Ik zei tegen Chris; wat aardig van je, ben je altijd zo lief? Hij antwoordde daarop; tegen zo’n mooie dame als jou wel.

Daarop moest ik lachen en deed de deur naar de dames toiletten open. Maar wie kwam achter me aan? Chris! Ik dacht wat wil hij toch van me?

Hij deed een deur van een toilet hokje voor me open, ik ging het hokje in. In plaats van dat hij de deur dicht deed, kwam hij er ook bij in en deed hem op slot.

Hij begon me te zoenen en streelde me met zijn handen over mijn billen. Ik voelde dat hij met zijn harde pik tegen me aan wreef. Ondertussen ging hij met z’n handen naar mijn voorkant en maakte de knoop van mijn broek los. Mijn broek viel op de grond, en mijn string ook. Die had Chris ook al naar beneden geduwd. Hij zoende me zo innig waar ik zo geil van werd, dat ik zijn broek ook open maakte en naar beneden deed.

Snel stopte hij zijn stijve pik in me natte kutje en begon zachtjes te stoten. Hij ging steeds harder, waarvan ik ging kreunen. Toen kwam Chris klaar. Hij fluisterde in m’n oor; wat ben je toch lekker Loreentje, was ik maar niet getrouwd.

Chris trok zijn broek weer omhoog en gaf me nog een zoen. Hij zei; ik zie je vast nog wel een keer. Ik kwam het hokje uit en liep toen mijn vriendin S. tegen het lijf. Ze zei; ik dacht wat duurt het toch lang, laat ik maar even kijken of alles wel goed met je gaat. Ik zei haar; het gaat prima, beter zelfs nog dan dat en begon te lachen. S zei; denk je dat ik dom ben Loreen, ik zag die man wel, die hier net vandaan kwam. Je hoeft me niks meer te vertellen meis, hier zijn vakanties ook voor! We liepen samen lachend de bar weer in, gelukkig was Chris met zijn gezin al weer weg. Ik kon zijn vrouw en kinderen echt niet meer na dit sex-avontuurtje onder ogen komen, hihihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *